HRVAT OSUĐEN U NEMAČKOJ: Ubio suprugu pred ćerkom jer je htela razvod - dobio doživotnu kaznu

Tanjug

10. 10. 2020. u 00:16

HRVAT Rudolf H. (43) osuđen je danas na sudu u nemačkom gradu Hanau na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva supruge, prenosi portal Index.

ХРВАТ ОСУЂЕН У НЕМАЧКОЈ: Убио супругу пред ћерком јер је хтела развод - добио доживотну казну

Foto: Robert Michael/dpa via AP

On je u februaru ove godine u stanu u Bad Soden-Salminsteru nožem izbo svoju 38-godišnju suprugu Brigit H. i to pred očima njihove 13-godišnje ćerke.

Prema rečima tužioca, on je supruzi nekoliko puta pretio ubistvom zbog njene namere da podnese zahtev za razvod braka. Na dan ubistva, 18. februara, zadao joj je tri uboda nožem s oštricom dužine 20 centimetara.

Njihova 13-godišnja ćerka je videla ubistvo majke i na sudu svedocila protiv oca, javio je Fenix magazin.

U braku s Brigitom imao je i 15-godišnjeg sina.

Pre nego što se s porodicom preselio u Nemačku, ubica je živeo u Dalmaciji, a poreklom je Slavonac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu