MOJE DETE SU MUČKI TUKLI ROĐACI, BACILI GA U PROVALIJU I URINIRALI PO NJEMU: Potresna ispovest majke mladića iz Mostara

Novosti online

21. 09. 2020. u 20:27

ELDINA Buljinu (20) iz Mostara, prošle sedmice brutalno su pretukli teča i petorica rođaka!

МОЈЕ ДЕТЕ СУ МУЧКИ ТУКЛИ РОЂАЦИ, БАЦИЛИ ГА У ПРОВАЛИЈУ И УРИНИРАЛИ ПО ЊЕМУ: Потресна исповест мајке младића из Мостара

Ilustracija Foto: Depositphotos

Mladić je pretučen u Donjem Selu kod Konjica i samo pukom srećom je preživeo.

Iz MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona su potvrdili da su primili poziv od B. A., koje je prevozio povređenu osobu B. E, 2000. godište.

– Zadobio je povrede nanesene od više NN lica. Povređeni je nakon ukazane pomoći u bolnici prevezen u bolnicu u Mostar. Kod povređenog su konstatovane brojne povrede glave, grudnog koša i nogu. S povređenim policija nije obavila razgovor jer nije bio komunikativan. Uhapšena su šestorica muškaraca i izvršena je krimi obrada, sledi dalja istraga – kazali su iz policije u Konjicu.

Kako saznaje Avaz Eldina Buljinu su pretukli njegov teča Safet Brkić te Anes, Vahid, Sadmir, Izet te Ajdin Grlica.

– Tukli su ga letvama, šakama, raznim predmetima. Na kraju su ga bacili u kanal i teča je urinirao po njemu – kaže izvor Avaza.

Ova šokantna saznanja potvrdila je i Eldinova majka Mirsada Buljina.

– Mi živimo u Mostaru, a imamo kuću na selu. Gore smo izlazili, pravili smo drveni ugalj u ćumuranama. Normalno smo gore radili i živeli. Ja imam četvoro dece, a moj Eldin je inače automehaničar. On je tog dana otišao sam u šumu. I ovi Brkići su ga napali. Iz čista mira – govori Mirsada Buljina.

– Napali su ga i on je počeo da beži. Prvo ga je Izet udario letvom po glavi i onda su se oni iživljavali nad njim. Udarali su ga jako i brutalno. Kad je ostao bez svesti, oni su ga polivali vodom da dođe sebi. Kada su mislili da je mrtav bacili su ga u jedan kanjon. Izet je urinirao po njemu. Bacili su ga u neko žbunje u provaliji – priča Mirsada.

Kaže da njen sin nije reagovao, samo da bi prestali da ga tuku.

– Rekao nam je da je sve čuo šta su govorili i kako su ga tukli. Onda se nekako izvukao i došao do jedne kuće. Tada je pao i ničega se više ne seća. On je došao do tog Ade i pao. Ado je nas zvao i policiju i Hitnu. Samo ga je Bog spasao. Oni su hteli da ga ubiju – kaže majka Mirsada i dodaje da je Edin danas izašao iz bolnice. Kazala nam je da je sve ispričao policiji.

Uhapšeni Brkići se sumnjiče za delo pokušaj ubistva.

– Malo je falilo da mi ubiju dete. Ne znam otkud tolika mržnja. Da se nikada nikome ovo ne ponovi. Kroz glavu mi je samo prošao slučaj mladića iz Brčkog nad kojem su se iživljavali i na kraju ga ubili – dodaje Mirsada Buljan.

(Dnevni avaz)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!