KANAL 5: Ubica male Vanje je muškarac priveden u Hrvatskoj

Novosti online

03. 12. 2023. u 22:42

PREMA izvorima Kanala 5, izvršilac jezivog ubistva 14-godišnje Vanje Đ. je građevinski preduzetnik iz Skoplja inicijala Lj.P. , koji je nedavno priveden u Hrvatskoj.

КАНАЛ 5: Убица мале Вање је мушкарац приведен у Хрватској

Foto: Privatna arhiva

On je jedan od petorice osumnjičenih za ubistvo Vanje, čije je telo pronađeno večeras u okolini skopskog sela Orman. Za ubistvo Vanje i Panče Žežovskog (74) iz Velesa tereti se pet ljudi, od kojih su tri u pritvoru, jedan je u bekstvu u inostranstvu, a jeda u policijskoj stanici.

Vanja je ubijena istog dana kada je prijavljen nestanak u ponedeljak, 27. novembra u 7.35 časova. Ubili su je u 10:00 časova.

Podsećamo, Vanja je nestala 27. novembra u Skoplju na putu do škole, dok su njeni roditelji, Zorica i Aleksandar, sumnjali da je oteta.

Poslednji put viđena je na Bulevaru Partizanskog odeja ispred "Broz kafea", odakle se izgubila, a poslednji signal sa njenog telefona bio je preko puta Univerzalske sale.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024