NERMIN BIO PEDOFIL? Veštačenje telefona otkrilo uznemirujuće detalje o ubici iz Gradačca

Novosti online

31. 08. 2023. u 11:41

I DOK se čeka da neko preuzme telo monstruma Nermina Sulejmanovića, trostrukog ubice iz Gradačca, koje je već 19 dana u hladnjači u Tuzli, istražioci Federalne uprave policije (FUP) otkrili su nove šokantne podatke o ubici.

НЕРМИН БИО ПЕДОФИЛ? Вештачење телефона открило узнемирујуће детаље о убици из Градачца

Foto: Ap photo/Instagram/iron_bb24

Naime, tri istražioca Odeljenja za sajber kriminal ove policijske agencije otkrila su tokom istrage da je ubica Sulejmanović bio umešan u pedofiliju, piše Avaz.

Otkriveno je to u istrazi na osnovu ubičinog Fejsbuk profila i računa na društvenim mrežama, prenosi Srpskainfo.

Istražioci su pronašli fotografije maloletne dece koje je Sulejmanović slao pojedinim osobama.

Imao je i saradnike. Tačnije, tri osobe su bile uvezane u lanac pedofilije zajedno sa Sulejmanovićem, a pripadnici policijskih agencija već imaju njihove podatke.

Razmenjivao slike dece 2019. godine

Istraga je pokazala da je Sulejmanović razmenjivao fotografije dece 2019. godine, o čemu je obavešten MUP Republike Srpske. Takve podatke poslala je Meta.

Njegov profil je okarakterizovan kao profil koji delom sadrži pedofilski sadržaj. Sada je o svemu obavešteno i Tužilaštvo TK.

Šta će biti s telom?

Prošlo je 19 dana od stravičnog zločina i otkako se telo ubice nalazi u hladnjači, a još se niko nije javio da ga preuzme.

Nerminov otac Fikret, koji ga se odrekao, ranije je rekao da misli da će Nermina sahraniti njegovi "krimosi".

Međutim, zahteva za sahranu nema. Čeka se i saglasnost porodice.

Sulejmanović je na društvenim mrežama uživo prenosio ubistvo nevenčane supruge Nizame Hećimović. Osim nevenčane supruge, usmrtio je i Denisa i Đengiza Ondera, a ranio je tri osobe.

Krvavi pohod ubice

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Đengiza i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih.

BONUS VIDEO: ŽENA PRETILA, PSOVALA MRTVU DECU I TUKLA PRODAVAČICU: Napadnuta devojka u Obrenovcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti