RAT HRVATSKOG PREDSEDNIKA I PREMIJERA DO POSLEDNJE KAPI KRVI: Milanović i Plenković prekinuli svaku komunikaciju

ŠEF države je pisao premijeru da zaborave lične nesporazume i zajedno izaberu nove ambasadore, ali odgovr nije dobio.

РАТ ХРВАТСКОГ ПРЕДСЕДНИКА И ПРЕМИЈЕРА ДО ПОСЛЕДЊЕ КАПИ КРВИ: Милановић и Пленковић прекинули сваку комуникацију

Zoran Milanović i Andrej Plenković, Foto Hina

Ako su do juče Zoran Milanović i Andrej Plenković ponekad jedan drugom pružili ruku i razmenili par reči, više se ni to neće desiti. Premijer više ne odgovara ni na pisma koja dobija od predsednika, a Plenković ga optužuje da je njegova ponašanje protustavno. ”Nema potrebe da se s njim vodi bilo kakav dijalog”.

Premijer kaže da se nijedan predsednik do sada nije ponašao kao Milanović, koji nastoji stalno rušiti vladu i to na najbrutalniji način vređajući ministre. Milanović odgovara da je vrh vlade kriv za ponašanje nekih stranačkih drugova, kao za upravo uhapšenog vukovarskog župana Damira Dekanića koji je pijan skrivio saobraćajnu nesreću i rekao da je suvozač vozio.

- Ovo što se dogodilo u Vinkovcima sa ovim županom, to ide do vrha. Ja sam bio premijer, da se župan u moje vreme ponapijao i porazbijao pola šora i avliju i da je to zataškavano godinu dana i da premijer sa tim nema nikakve veze, e to, brate, na drugom molitvenom doručku pričaj”, komentarisao je Milanović. 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!