SRBIN UHAPŠEN ZA FALSIFIKOVANJE DOKUMENATA: Istarska policija privela muškarca sa lažnom ličnom kartom

Novosti onlajn

22. 11. 2022. u 17:40

ISTARSKA policija je uhapsila srpskog državljanina zbog falsifikovanja isprave.

СРБИН УХАПШЕН ЗА ФАЛСИФИКОВАЊЕ ДОКУМЕНАТА: Истарска полиција привела мушкарца са лажном личном картом

Foto: Profimedia

- Policijski službenici Službe organizovanog kriminaliteta Policijske uprave istarske sproveli su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjim državljaninom Srbije i utvrdili sumnju da je počinio krivično delo falsifikovanje isprave - piše policija, prenosi Index.

Naime, policijski službenici su 17. novembra oko 4.40 prilikom rada u pekari na području Pule zatekli 51-godišnjaka koji im je na uvid dao slovenačku ličnu kartu na ime druge osobe.

Sprovedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako se radi o falsivikovanom dokumentu i da se muškarac njime služio od početka maja ove godine, kada je nezakonito ušao u Hrvatsku iz Srbije. Zbog nezakonitog boravka, protiv njega je pokrenut postupak su skladu sa Zakonom o strancima, piše policija.

Takođe je utvrđeno kako je 51-godišnjak nezakonito, odnosno neprijavljeno radio u pekari na području Pule, o čemu će policija izvestiti i nadležnu inspekciju rada, dodaje se.

- Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 18. novembra u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske - piše policija.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!