"LAGALI SMO, IZMIŠLJALI, PRIČALI GLUPOSTI": Milanović odbio da govori o nalazima pada ukrajinskog drona

Tanjug

31. 03. 2022. u 17:25

HRVATSKI predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da je forenzički nalaz o padu bespilotne letilice na Zagreb završen još pre osam dana, a da oni koji su se bavili, kako je naveo, "glupostima" i "lagali" o tom događaju sada ćute.

ЛАГАЛИ СМО, ИЗМИШЉАЛИ, ПРИЧАЛИ ГЛУПОСТИ: Милановић одбио да говори о налазима пада украјинског дрона

Foto: EPA

Milanović je novinarima u Plitvicama rekao da on zna rezultat tog nalaza, ali da o tome ne želi da govori, jer za to, kako je naveo, više nema “ni interesa, ni vremena”.

- Baviti se glupostima ministra obrane (Maria Banožića). Ovo je bila glupost u koju je povukao i premijera - rekao je Milanović.

Upitao je zašto premijer Plenković više ne drži pres konferencije sa avionima u niskom letu.

- Lagali smo, izmišljali, pričali gluposti… Pre bih rekao da su pričali gluposti nego lagali - rekao je i dodao da o nalazu pada letilice ne želi da govori, jer pokušava da, kako kaže, bude odgovoran, što mu ponekad i uspe.

BONUS GALERIJA: Ukrajinski "Bajraktari"

BONUS VIDEO: UDAR JURIŠNIH DRONOVA - Napad na ukrajinske trupe i opremu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu