PREDSEDNIK SDA Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović potvrdio je danas da namerava da razgovara sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u narednom periodu.

Komentari (8)

Prellee

25.10.2021. 22:16

Taj covjek danas kaze jedno, a sutra drugo.Nestalan politicar koji misli da se svijet vrti oko njega.Taj misli da njemu neko treba da dojde a ne da se on potrudi da ode kod nekoga. Mrznja mu je jaca strana, pogotovo prema Srpskom narodu. Umisljena velicina znanja i moci. Voli reci i predstavljati sebe kao predstavnika svih naroda u BiH, a niko ga za to ovlastio nije.Isti mu je jaran Komsic koji se predstavlja kao predstavnik Hrvata a izabrali ga Bosnjaci...U BiH je malo istine a mnogo manipulacije, niko nikoga niti cijeni, niti uvazava da ima svoje potrebe i zahtjeve.

Blek

25.10.2021. 23:09

Kad si rado i bezuslovno išao u Zagreb na kaficu, zašto bi odlazak u Beograd bio tako afirmativno naglašen kao Vaša dobro činilačka odluka.

Vreme

27.10.2021. 12:44

Imaš federaciju pa ulazi ti u nato kolko ti volja..R.SRPSKU ostavi na miru !!Vi tražite rat !!Vi mora da shvatite da Srbi neće da budu sirotinja raja vama poturčenima.