"MOGAO SAM DA UZMEM ŠIPKU I PRESAVIJEM JOJ GLAVU": Oglasio se mladić nakon sukoba sa ženom - "NJu veličaju, a mene..." (VIDEO)

Novosti online

06. 07. 2021. u 17:12

SAOBRAĆAJNI incident u Rijeci koji se proširio društvenim mrežama i postao predmet mnogih rasprava, dobio je svoj nastavak u obliku izjave koju je portalu Novi list poslao mladić sa snimka.

МОГАО САМ ДА УЗМЕМ ШИПКУ И ПРЕСАВИЈЕМ ЈОЈ ГЛАВУ: Огласио се младић након сукоба са женом - Њу величају, а мене... (ВИДЕО)

Foto: @istradamus

Izjavu osobe čiji su podaci poznati redakciji hrvatskog medija, prenosimo u celosti:

"Dobar dan, ovim putem se obraćam široj javnosti o jučerašnjoj situaciji u saobraćaju u gradu Rijeci. Ja sam suvozač koji je izašao na videu… "Gospođa" u autu ispred je vozila od železničke stanice a iza nas, bez ikakvog razloga prvo je počela da vozi jako blizu nas te se više puta skoro zabila u moju prijateljicu koja ima vozačku tek šest meseci.

Moja prijateljica se jako uplašila jer nema dovoljno vozačkog iskustva. Nastavili smo vožnju prema gradu, a gospođa je krenula da se ubacuje u ulici Karoline Riječke prelazeći više traka bez davanja pokazivača smera te oduzela prednost pešacima koji su prelazili ulicu.

Na to smo nastavili vožnju i opet, gospođa se nađe ispred nas i krene naglo da koči ne bi li se zakucali u nju. Na to sam ja spustio prozor i počeo nervozno da vičem. Kada smo stali na onom semaforu dalje se sve vidi na videu. Takođe, gospođa je lako moguće bila pod uticajem alkohola jer sam osetio alkohol iz njenog vozila koji je takođe bio u neredu kao i gospođa na moje pitanje njoj - da li ste vi normalni, zašto želite izazvati saobraćajnu nesreću i da je skoro ubila pet ljudi, ona je izašla s palicom van.

Mogao sam takođe da uzmem metalnu šipku i presavijem joj glavu ali ne živimo u kamenom dobu pa da se ponašam kao neki ili u ovom slučaju ova gospođa.

Svi mediji trenutno nju veličaju kao junaka, a mene kao pi***, zato i dnevno na saobraćajnicama stradaju pešaci, motoristi i ostali upravo radi ovakvog nekulturnog vozača...

Izvinjavam se na svojim grubim rečima samo sam hteo da je upozorim da to ne radi, a ona je nasrnula… Veličajte je i dalje pa kada nekome zgazi dete veličajte je i onda - napisao je mladić.

Da podsetimo, incident je zabeležen videom na kojem vidimo mladića kako izlazi iz auta te gospođu koja ga je "oterala" izlazeći iz auta sa palicom.

(Novi list)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)