BEBA ZAROBLJENA U AUTOMOBILU: Umalo nova tragedija u Hrvatskoj, vatrogasci brzo stigli na lice mesta

Novosti online

23. 06. 2021. u 14:46

KNIN se još nije oporavio od saznanja da je dečak (5) umro nakon što ga je otac na nekoliko sati zaboravio u zaključanom automobilu, a danas je u Hrvatskoj sprečena slična tragedija.

БЕБА ЗАРОБЉЕНА У АУТОМОБИЛУ: Умало нова трагедија у Хрватској, ватрогасци брзо стигли на лице места

Foto: Printskrin

Vatrogacima u Koprivnici je javljeno da je dete zaključano u automobilu! Brzo su stigli na lice mesta, razbili prozor vozila i spasili bebu, piše Podravski.

Zahvaljujući pribranosti osobe koja je pozvala spasioce, ali i njihovoj brzoj reakciji, beba je spasena i oseća se dobro, prenosi 24sata.

Podsetimo, mali Luka (5) iz Knina preminuo je od vrućine u zaključanom automobilu. Kako su pisali hrvatski mediji, njegov otac (34), inače profesionalni vojnik, ostavio je dete i otišao u kasarnu misleći da je mališana odveo u vrtić. Kada ga je pozvala majka dečaka, dotrčao je do automobila, ali je, na žalost, tada bilo kasno.

Sumnja se da je dete više od sedam sati provelo u zaključanom vozilu. U Kninu je zbog tragičnog događaja proglašen Dan žalosti, a otac je priveden u policijsku stanicu, da bi nekoliko sati kasnije bio pušten na slobodu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)