JECAJI ODJEKUJU GRADOM: Sahranjena lepa Adisa - telo devojke pronašli u šumi, porodica neutešna

Novosti online

05. 06. 2021. u 17:09

TUZLA je danas na večni počinak ispratila Adisu Atiković, čije telo je pronađeno 2. juna u njenom automobilu nakon što je porodica prijavila njen nestanak.

ЈЕЦАЈИ ОДЈЕКУЈУ ГРАДОМ: Сахрањена лепа Адиса - тело девојке пронашли у шуми, породица неутешна

Foto: printskrin

Rodbina, prijatelji, školski drugovi i kolege s fakulteta, okupili su se danas ispred kuće žalosti u Gornjoj Tuzli gde su u momentima najvećeg bola pokušali da nađu reče utehe za Adisinu majku Melahu, oca Zijada i brata Tarika.

Očajni roditelji, nemi od bola pogledom su pratili kovčeg sa svojom mezimicom, a ispred džamije u Gornjoj Tuzli niko nije mogao da sakrije suze.

Podstimo, Adisino telo pronađeno je u šumskom predelu naselja Ilinčica. Telo je pronađeno u automobilu marke "ford fiesta" oko 17 časova 2. juna.

Kako su pisali mediji, Adisa je od kuće otišla u ponedeljak uveče, a poslednji put je locirana u svom automobilu jedan sat iza ponoći.

Osim policije, za njom su tragali još i članovi porodice, prijatelji i Interventna služba spašavanja iz Živinica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!