NOVI SKANDAL U SLAGALICI: Nakon akcenta, gledaoci poludeli zbog "integriteta" - "Ne brukajte se više"

Novosti onlajn

08. 01. 2022. u 20:08

KVIZ "Slagalica" i voditeljka Kristina Radenković digli su buru na društvenim mrežama, kada je pre nekoliko nedelja takmičar dao tačan odgovor ali ga je voditeljka ispravila jer, kako ona smatra, nije dobro akcentovao reč.

НОВИ СКАНДАЛ У СЛАГАЛИЦИ: Након акцента, гледаоци полудели због интегритета - Не брукајте се више

Foto: Printskrin/RTS

Gledaoci su ubrzo šerovali snimak na društvenim mrežama, čak našli stariji snimak u kojem Kristina pokazuje kako smatra da treba da se akcentuje reč, a sada su našli grešku u igri "Spojnice".

Zadatak takmičara bio je da spoje ličnosti sa prezimenom "Li" i oblasti u kojima su se proslavile.

Među ponuđenima našao se i Tim Berners Li, informatički inženjer zaslužan za razvog Interneta i čelnik World Wide Web konzorcijuma, ali u koloni pored, gde se nalaze zanimanja, nije stajao "razvoj Interneta", već "razvoj INTEGRITETA"

- Ja kapiram da ste vi iz #Slagalica stručni za jezik i književnost, ali zaposlite nekog sa opštim obrazovanjem pobogu. Nemojte da se blamirate.Tim Berners Li je kompjuterski stručnjak zaslužan za razvoj Interneta. Kakav 'razvoj integriteta'?! - glasio se samo jedan u moru komentara na Tviteru.

Foto: Printskrin/RTS

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)