PROMOCIJA 25 NOVIH DOKTORA NAUKA SA ŠEST FAKULTETA: Svečanost na beogradskom univerzitetu

Lj.B.

29. 03. 2023. u 10:51

U SVEČANOJ sali Rektorata Univerziteta u Beogradu održana je promocija novih 25 doktora nauka sa 6 fakulteta: 5 sa Geografskog, 6 sa Fizičkog, 6 sa Matematičkog, 4 sa Stomatoločkog, 3 sa Fakulteta za fizičku hemiju i jednog sa Saobraćajnog fakulteta.

ПРОМОЦИЈА 25 НОВИХ ДОКТОРА НАУКА СА ШЕСТ ФАКУЛТЕТА: Свечаност на београдском универзитету

Unievrzitet u Beogradu

 Doktorske teze i članove komisija predstavili su dekani i prodekani pomenutih fakulteta. Doktorske diplome je uručio prorektor za međunarodnu saradnju Univerziteta u Beogradu prof. dr Ratko Ristić, koji je pohvalio doktore nauka Univerziteta u Beogradu za izuzetan lični i akademski uspeh i istakao:

- Naš Univerzitet je osnovan radi dobrobiti i na korist srpskom narodu. Kada ulazite u zgradu Rektorata čitate natpis “Miša Anastasijević svome otečestvu”. Svi mi koji smo na Univerzitetu studirali usvajali smo znanja i veštine, a pošto je svako od vas kroz rad na disertacijama došao do određenih spoznaja i ključnih znanja, želim vam da to delite na korist pre svega naše zemlje i Univerziteta u Beograd, radi promocije i ugleda vaših fakulteta, i naravno radi vašeg ličnog uspeha. Iskreno se nadam da će za neku godinu, neko od vas stajati na ovom mestu i promovisati nove doktore nauka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna