ZAUSTAVLJENO SNIMANJE HIT SERIJE: Jedan od članova "Piki blajndersa" lažno pozitivan na koronu

Novosti online

29. 04. 2021. u 09:20

SNIMANjE hit serije "Piki blajnders" stopirano je još jednom zbog kovida i "lažno pozitivnog" rezultata jednog od članova serije.

ЗАУСТАВЉЕНО СНИМАЊЕ ХИТ СЕРИЈЕ: Један од чланова Пики блајндерса лажно позитиван на корону

Foto: Promo

Jedan od članova je uradio test po protokolu kako bi snimali poslednju, šestu sezonu serije, i morao je da bude u izolaciji zajedno sa ostalima koji su bili u kontaktu sa njim.

- Snimanje je zaustavljeno zbog lažno pozitivnog testa na koronu - rekli su za "Mail online" i naglasili da je bezbednost članova ekipe najvažnija:

- Test se kasnije pokazao negativnim, i snimanje će biti nastavaljeno sutra.


Snimanje je prekinuto i pre ovoga, prošle godine, kada je KOVID tek stigao u Britaniju.

Na zvaničnom "Tviter" nalogu serije je objavljeno:

- Neće biti odloženo. Hvala članovima ekipe i glumcima, kao i našim dragim fanovima na njihovoj konstatnoj podršci. 


Glumačka ekipa nedavno je nastavila sa snimanjem prvi put otkako je bivša koleginica Helen McCrory preminula od raka u 52.godini. Producenti serije su joj odali počast i naglasili kako je njena uloga bila inspirativna, vesela, zanimljiva i motivišuća.


- Kao osoba je bila izuzetno harizmatična i empatična. Privilegovani smo što smo radili sa njom tokom poslednje decenije. Puno podrške njenoj porodici.


Ranije ove godine producenti su otkrili sudbinu Oswals Mosley (Sam Clafin) u tvitu rekavši da se Sam Clafin pojavljuje kao Oswald Mosley u šestoj sezoni.


Zvezda "Igara gladi" koja je igrala vođu fašista koji je postao poznat tokom 1920. kao član Parlamenta, a kasnije tokom 1930. biva razočaran politikom. Konačna podešavanja napravljena su u februaru nakon snimanja u Škotskoj.

Lokacije, međutim, pokazuju Birmingem- stvarni ambijent hit drame. 

"Piki blajnders"  prati priču o bandi koju vodi Tomi i njegova porodica, priča o njegovoj porodici, i uticaju na Birmingem. Peta sezona se završila scenom gde Tomi ima vizije njegove pokojne žene Grejs, i okreće pištolj na sebe nakon svog neuspešnog pokušaja atentata na vođu Britanske unije fašista.

Serija se prikazuje 8 godina, i iako je doživela veliku popularnost, naglasili su da je pesta sezona ujedno i poslednja, a kreator Steven Knight da će se priča vratiti u "drugom obliku".


Tvorac Steven Knight je nagovestio da bi serija " Piki blajnders" mogla da se nastavi bez ključnog karaktera Kilijan - rekavši:

  - Možda postoje svetovi koji su deo Piki sveta i koji su o nekom drugom. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!