"SA PSIHIJATRIMA SAM SE PRIPREMALA ZA ULOGU": Glumica Anđelka Prpić otkrila detalje serije "Jedini izlaz"

Novosti online

25. 04. 2021. u 08:44

PSIHOLOŠKI triler, film „Jedini izlaz“ proširen je na serijski format od 10 epizoda koje gledaoci od sinoć prate na Prvom programu RTS-a svakog vikenda. Anđelka Prpić tumači Anu Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat stradao u požaru. Šest godina nakon nesreće, Ana dobija informacije koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji ali i o svojoj porodici.

СА ПСИХИЈАТРИМА САМ СЕ ПРИПРЕМАЛА ЗА УЛОГУ: Глумица Анђелка Прпић открила детаље серије Једини излаз

Anđelka Prpić / Foto Darko Nikolić

Anđelka gostujući u Beogradskoj hronici ističe da ni ona kao publika ne voli da gleda serije nastale po filmu, ali naglašava da to nije slučaj sa ovom serijom i da ona nije isto što i film.

- Imamo i malu Anu, to jest mene kada sam bila mala, u njenoj primarnoj porodici sa mamom, tatom i sestrom. Kako je odrastala, odakle zapravo vuče traumu, pa se to dalje nasleđuje kroz porodicu koju je sama sebi odabrala. Imamo i to kako su oni živeli pre 20 i više godina, pa onda kako je Ana živela kao tinejdžerka, gde, s kim i tako dalje. Ne smem sve da otkrivam, jedino mogu da kažem da zbog načina na koji je ona odrastala, ja sam se za ulogu pripremala sa psihijatrima - otkriva Anđelka Prpić.

- Snimanje je bilo prilično zahtevno i to ne toliko fizički, koliko emotivno. Sama atmosfera i ton cele radnje je zahtevao konstantnu koncentraciju. Scene sa detetom su mi najteže pale. Teško mi je bilo da svedem svoju ekspresiju i mimiku, a opet da komuniciram sa emocijama i odnosima. Sa minimumom sredstava reći sve, bio je zadatak i uz veliki rad i trud, čini mi se da sam u tome uspela - kazala je Anđelka za "Blic".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)