U ORGANIZACIJI HEREFAKT FONDA: Online finale evropskog projekta Future Epics

V.V.S.

24. 11. 2020. u 13:39

HARTEFAKT fond priređuje onlajn finale projekta Future Epics koji je okupio umetničke produkcije iz Švedske, Hrvatske i Srbije, u periodu od 23 – 28. novembra svaki dan od 17 časova, na Facebook strani Future Epics.

У ОРГАНИЗАЦИЈИ ХЕРЕФАКТ ФОНДА: Онлине финале европског пројекта Футуре Епицс

Foto: Depositphotos

Posle uspešnih premijera na nedavno održanim 71. Dubrovačkim ljetnjim igrama, publika će imati priliku ne samo da ih upozna, već i da učestvuje u umetničkoj razmeni aktera koji će tokom intenzivnog online programa, otkrivati pojedinosti rada na svojim predstavama.

Ovako osmišljen rezidencijani program ujedno je i poslednja aktivnost dvogodišnjeg projekta Future Epics, nastalog uz podršku programa Kreativna Evropa i uz pomoć Ministarstva kulture i obrazovanja Republike Srbije, a realizovanog pod vođstvom Hartefakt fonda.

Online program otvaraju umetnici Saša Božić i Petra Haršćanec iz Hrvatske. Oni će govoriti o kreativnom radu na predstavi „Grižula“ Marina Držića, a prikazivanjem ranijih radova i performansa pokazaće na koji način ih je preispitivanje folkora vodilo ka radu na ovoj predstavi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024