GLOBALNA SENZACIJA U BIOSKOPIMA „SINEPLEKS“: Stiže ljubavna drama „After: Posle sudara“

R.R.

15. 09. 2020. u 22:30

ROMANTIČNA ljubavna drama „After: Posle sudara“, nastavak priče snimljene po bestseleru spisateljice Ane Tod, u režiji Rodžera Kambla, 17. septembra stiže pred našu publiku u bioskopima „Sinepleks“. .

ГЛОБАЛНА СЕНЗАЦИЈА У БИОСКОПИМА „СИНЕПЛЕКС“: Стиже љубавна драма „Афтер: После судара“

Foto: Sinepleks

Film koji je u svetu nazvan globalnom senzacijom na velikom platnu, poput hitova „Sumrak saga” i erotske trilogije “Pedest nijansi sive”, biće prikazan na Ladies night događaju, a izdavačka kuća “Čarobna knjiga” za najsrećnije dame pripremila je poklon od po pet knjiga iz serije “After”. Zanimljivo je da je Ana Tod svoje tekstove prvo objavljivala na internetu i oni su dosegli neverovatnih milijardu onlajn čitanja, a kad su objavljeni u štampanom izdanju postali su bestseler koji je iz Amerike stigao i u Evropu .

Prvi film “After” samo u američkim bioskopima zaradio je 2019. više od 70 miliona dolara, a zabeležio je rekordnu gledanost i širom sveta. U svom drugom filmu, “After: Posle sudara”, Kambl sa istom glumačkom ekipom, DŽozefinom Langford i Herom Fajnsom Tifinom u ulogama glavnih junaka, nastavlja još uzbudljiviju romansu između dvoje mladih ljudi spremnih na sve da bi odbranili svoju ljubav.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)