NOVOSADSKI "APRIL U BEOGRADU": Pozorište mladih izvešće predstave "Tri musketara" i "Deca Paklene pomorandže"

V.V.S.

24. 03. 2022. u 13:08

POZORIŠTE mladih iz Novog Sada gostovaće u Beogradu početkom narednog meseca, u programu pod nazivom "April u Beogradu Pozorišta mladih" : otvoriće se 5. aprila mjuziklom "Tri musketara" u režiji Darijana Mihajlovića u Pozorištu na Terazijama, druga predstava "Deca Paklene pomorandže" (u režiji Kokana Mladenovića) na repertoaru su 12. aprila Zvezdara teatru.

НОВОСАДСКИ АПРИЛ У БЕОГРАДУ: Позориште младих извешће представе Три мускетара и Деца Паклене поморанџе

foto:Promo

"Tri musketara" su duhovita, zabavna i vrlo poučna predstava, istovremeno scenski nadasve atraktivna, koja govori o važnosti prijateljstva i empatije, o tome da je dobro biti hrabar i samosvojan. Musketare igraju Slobodan Ninković, Aleksa Ilić i Danilo Milovanović, a Dartanjan je Darko Radojević. Na sceni sa njima je gotovo ceo ansambl Pozorišta mladih, a scenske borbe i songovi u predstavi posebno su atraktivni za mladu publiku.

Predstava "Deca Paklene pomorandže", inspirisana je kultnim romanom "Paklena pomorandža" Entonija Bardžisa: istražuje izvore, razloge i povode mnogostrukog i raznolikog nasilja među mladima danas. U "Deci Paklene pomorandže" igraju Kristina Savkov, Nikolina Vujević, Anica Petrović, Danilo Milovanović, Aleksa Ilić, Darko Radojević, Miloš Macura, Aleksandar Milković, Nenad J. Popović i Stefan Ostojić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori