KAKO JE ŽIVEO, VOLEO I PLAKAO NEBOJŠA GLOGOVAC: Tribina u petak u Galeriji 73

J.D.

21. 12. 2021. u 15:28

TRIBINA pod nazivom "Kako je živeo, voleo i plakao Nebojša Glogovac" biće održana u petak sa početkom u 18.30 u Galeriji 73 na Banovom brdu.

КАКО ЈЕ ЖИВЕО, ВОЛЕО И ПЛАКАО НЕБОЈША ГЛОГОВАЦ: Трибина у петак у Галерији 73

Foto Z. Jovanović

O životu poznatog glumca govoriće Aleksandar Đuričić, novinar i pisac knjige "Glogi" dok će moderatorka biti Smiljana Popov.

Tokom razgovora govoriće se o tome zašto je Glogovac odbio Anđelinu Džoli, a prihvatio da bude Draža Mihailović, šta mu je značila "Crvena Zvezda" i koje su ga strasti, pored motora, tavli i kuvanja, još opsedale... Ulaz je slobodan, uz poštovanje svih epidemioloških mera.

Na poslednjoj tribini "Beograd za početnike" u ovoj godini u "Galeriji 73", čućemo šta su o najvoljenijem srpskom glumcu ispričali novinaru i piscu Aleksandru Đuričiću Glogovčevi prijatelji i kolege: Vojin Ćetković, Nataša Ninković, Anica Dobra, Žarko Laušević, Rade Šerbedžija, Nikola Đuričko, Vida Ognjenović, Nikola Pejaković, Paolo Mađeli, Jagoš Marković, Aleksandar Popovski, ali i žene s kojima se voleo, kumovi, prijatelji, ljudi koji su bili sa njim kada nije bio na sceni, kada se saplitao o sopstveni talenat i kada mu je trebalo snage da se popne na glumački tron. S kojeg nikada nije sišao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori