NIKAD VIĐENA PORODIČNA FOTKA BATE ŽIVOJINOVIĆA: Legendarni glumac ovako je uživao sa ženom i decom

Novosti online

16. 10. 2021. u 11:34

LEGENDARNI glumac Velimir Bata Živojinović poznat po brojnim ostvarenjima, bio je veoma posvećen svojoj porodici i supruzi Luli sa kojom je proveo decenije u skladnom i idiličnom braku.

НИКАД ВИЂЕНА ПОРОДИЧНА ФОТКА БАТЕ ЖИВОЈИНОВИЋА: Легендарни глумац овако је уживао са женом и децом

Foto V.Danilov

Kako je glumac svojevremeno isticao Lula mu je bila najveća podrška i motivacija. Iako nas je Bata napustio pet godina, a potom i njega lepša polovina, čitava familija odlučila je da njihove uspomene živote kako putem nezaboravnih kinematografskih dela, tako i Instagram profila koji se bavi likom i delom porodice Živojinović.

Fotogafija na kojoj glumac pozira sa Lulom, sinom Miljkom i naslednicom Jelenom u svom stanu na Vračaru davne 1968. godine oduševila je fanove njegovih dela.

Velimirovi naslednici se veoma retko pojavljuju pored kamerama ali su u jednom od intervjua istakli kako je bila privilegija biti dete takvog umetnika i legende. Otac im je bio vodeća figura u životu, a majka je bila zaslužna za strogo vaspitanje i navike koje im je usadila dok je Bata bio na snimanjima i putovanjima širom sveta.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)