O HRABRIMA, VELIKIM LJUDIMA I ČUDIMA: Jubilarna 20. sezona "Uvoda u anatomiju" na kanalu Star lajf i finale "Vatrogasne stanice 19"

N. D.

27. 04. 2024. u 12:00

SEDMA i finalna sezona popularne akcione drame "Vatrogasna stanica 19", spinofa legendarnog "Uvoda u anatomiju", stiže 1. maja premijerno na Star lajf, gde ćemo sredom, od 22.00, pratiti poslednjih 10 epizoda, a dan kasnije, na istom kanalu, vraća nam se i "Uvod u anatomiju".

О ХРАБРИМА, ВЕЛИКИМ ЉУДИМА И ЧУДИМА: Јубиларна 20. сезона Увода у анатомију на каналу Стар лајф и финале Ватрогасне станице 19

Foto Star

Autorka i izvršna producentkinja Šonda Rajms najavila je u decembru kraj sage o hrabrim vatrogascima iz Sijetla, zahvalivši se glumcima na televizijskoj magiji za pamćenje, i gledaocima koji su omogućili da ona potraje sedam godina. Završnica šestog ciklusa bila je veoma dramatična, uključujući smrt Majkla Diksona (Pet Hili) i neizvesnost vezanu za to ko je od glavnih junaka preživeo urušavanje poda na vatrogasnom balu. Šouraneri Piter Pejdž i Zoan Kler najavili su mnogo drame i neverovatne obrte u poslednjoj rundi serije. Radnja se nadovezuje na poslednju epizodu prethodne sezone.

I dok se lekari bore da spasu Džeka Gibsona (Grej Dejmon), koji je teško povređen prilikom urušavanja poda na vatrogasnom balu, njegove kolege su pozvane da intervenišu u napetoj situaciji sa taocima. Endi Herera (Džejna Li Ortiz) stupa na mesto kapetana i obećava kolegama da će biti najbolji šef koga je stanica 19 ikada imala. U međuvremenu, Nataša (Merl Dandridž) se svim silama bori za svoju karijeru, dok Maja (Danijel Savre) i Karina (Stefanija Spampinato) nastavljaju roditeljsko putovanje sa neočekivanimpreokretom...

A posle dve decenije medicinskih čuda i dramatičnih preokreta, serija "Uvod u anatomiju" vraća nam se 2. maja sa jubilarnom 20. sezonom na kanal Star lajf, gde ćemo je premijerno pratiti četvrtkom od 22.00. Najdugovečnija medicinska drama, koja je i na listi američkih serija sa najvećim brojem sezona zauzela visoko šesto mesto, u novih 10 epizoda doživeće velike promene. Ovo će biti prva sezona u kojoj Meredit Grej neće biti stalni član ekipe bolnice "Grej/Sloun".

Foto Star

Elen Pompeo

Glumica Elen Pompeo imala je smanjen angažman i u prethodnom ciklusu, ali je obavljala poslove izvršnog producenta. Sada će se pojaviti u četiri epizode i kao narator najaviti i odjaviti svaki nastavak. Meredit je rastrzana između strogih bolničkih pravila i želje da istraje u radu na svojim teorijama o lečenju Alchajmerove bolesti. Mada joj Ketrin (Debi Alen) preti da će je otpustiti, ona će tajno nastaviti sa istraživanjem. Zbog toga će morati da napusti bolnicu i ode u Boston, a na njeno mesto dolazi Bejlijeva (Čandra Vilson)... Šonda Rajms ima razloga za slavlje, jer joj je najuspešnije TV čedo nedavno obnovljeno za 21. sezonu. Mada se šuškalo da će se vratiti u 20. ciklusu, Ketrin Hajgl je izjavila da će u narednom nastavku reprizirati ulogu dr Izi Stivenson, koja joj je donela Emi nagradu, ukoliko joj to budu dozvolile obaveze prema drugim projektima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HAOS U RIMU! Novak Đoković gleda i ne veruje šta se dešava