EVO KO JE ZDRAVKO RADOJEVIĆ: Bio u poslu sa kokainom, nestao u Kotežu, a sada je njegov DNK pronađen na mašini u "kući smrti"

Novosti online

10. 05. 2021. u 11:52

U INDUSTRIJSKOJ mašini za mlevenje mesa, koju je Belivukov klan koristio za uklanjanje svojih protivnika, najverovatnije su pronađeni DNK tragovi Zdravka Radojevića i Milana Ljepoje, nezvanično saznaju "Novosti".

ЕВО КО ЈЕ ЗДРАВКО РАДОЈЕВИЋ: Био у послу са кокаином, нестао у Котежу, а сада је његов ДНК пронађен на машини у кући смрти

FOTO: Ata images

Zdravko Radojević važio je za navijača Crvene Zvezde, koji je bio u poslu sa kokainom.

Navodno je bio izuzetno blizak sa Markom Miljkovićem Maretom, Belivukovim najbližim saradnikom, koji je takođe uhapšen.

Belivuku i Miljkoviću navodno nije smetao dok je prodavao na sitno, ali je on proširio poslovanje i počeo da im “bode oči”.

Isprva mu je rečeno da se ne meša u posao, i ne zalazi u njihovu teritoriju, ali se Radojević nije obazirao na upozorenja i pretnje. Belivuk i Miljković su Radojeviću tražili dio novca od zarade, što je on odbio.

Radojević je potom nestao prošle godine u Kotežu, a njegovi prijatelji su prijavili nestanak. Belivuk je u jednom trenutku, navodno, pretio porodici Radojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)