DA LI STE VIDELI OVOG ČOVEKA? Porodica apeluje - pomozite nam da nađemo Branislava (72)

J. Ć.

15. 03. 2021. u 23:31

PORODICA iz Niške Banje u ponedeljak je policiji prijavila nestanak Branislava Jovanovića (72) koji je, kako kažu, napustio porodični dom i otišao u nepoznatom pravcu.

ДА ЛИ СТЕ ВИДЕЛИ ОВОГ ЧОВЕКА? Породица апелује - помозите нам да нађемо Бранислава (72)

Foto: Privatna arhiva

Branislavov sin Sibin kaže da je otac ostavio neuobičajeno poruku zataknutu za vrata, pre nego što je otišao iz koje ne može da se zaključi kakve su mu namere.

- Poslednji put ga je videla majka između 13.30 i 14 sati, bio je u dvorištu, bavio se uobičajenim stvarima. U jednom trenutku, nije ga više bilo... Našla je samo parče papira na kojoj je pisalo: "Pazite na koze, ja idem na oporavak u banju". 

Kažu da stahuju za njegov život i da su uvek bili skladna porodica, te da čovek nije imao razloga da tek tako ode.

- Davno je imao nekih zdravstvenih problema, ali se oporavio i poslednjih godina se sasvim normalno ponašao. Nemamo nikakvo objašnjenje za njegov postupak niti ideju gde bio mogao da bude. Zato smo njegov nestanak prijavili policiji – kazao je zabrinuti čovek.

Kaže da ne veruje da je Branislav zaista otišao gde je napisao jer kod sebe nema ni dovoljno novca kojim bi platio duže odsustvo od kuće.

- Verujem da nema više od pet, šest hiljada dinara. Koliko znam, nikakav prtljag sa sobom nije poneo – navodi Sibin.

Kada je otišao od kuće Branislav je na sebi imao teget jaknu, zelene pantalone i pirotske opanke. Njegova porodica moli sve koji nešto znaju o njemu da jave na telefon 0643859326 ili da pozovu policiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)