IZBOLI SU MI SINA ZBOG 200 DINARA: Otac povređenog mladića iz Niša o napadu u naselju Stevan Sinđelić

J. ĆOSIN

15. 03. 2021. u 21:50

MOJ sin je u nedelju predveče izašao da sa vidi sa drugarima, tu u naselju. To su deca koja nigde drugde ne izlaze otkako je počelo sve ovo sa koronom. Bilo je njih petoro kada su im iznenada prišla dvojica nepoznatih momaka.

ИЗБОЛИ СУ МИ СИНА ЗБОГ 200  ДИНАРА: Отац повређеног младића из Ниша о нападу у насељу Стеван Синђелић

Foto: J. Ć.

Jedan je dohvatio mog sina Branka, a ovaj drugi njegovog druga. Udarali su ih, šutirali, tražili im novac, a na kraju mog Branka izboli nožem. Drugovi su ga krvavog doveli kući.

Ovako svoju ispovest počinje Goran S., otac Branka S. (19), koji je u nedelju oko 19 sati izboden nožem u niškom naselju Stevan Sinđelić, dok je na klupici ispred zgrade sedeo sa drugarima i drugaricama. Njima su prišla dvojica nepoznatih muškaraca za kojima niška policija i dalje intenzivno traga, a koje odranije nisu poznavali. Kako nam je ispričao Brankov otac, sve se odigralo u sekundi.

- Kada smo ga na vratima supruga i ja ugledali tako krvavog, noge su mi se odsekle. Da je dete problematično, pa to nekako možda i očekujete, ali i on i njegovo društvo su stvarno deca za primer. On ide u IT školu, danima se priprema za fakultet, jedva ga nateram da malo izađe tu u kraju. Doživeli su veliku traumu, njegov drug je takođe napadnut, udarali su ga pesnicama i šutirali i oduzeli mu mobilni telefon. Mom sinu su tražili novac, ali tek pošto su ga prethodno uboli nožem u nogu na dva mesta i povredili ga pored oka. Kod sebe je imao samo 200 dinara i to im je dao, nakon čega su oni pobegli. Ne smemo ni da pomislimo šta bi bilo da je uboden u stomak - priča nam Brankov otac.

Policija je odmah pretražila čitav kraj i obavila uviđaj, a Branka, koji je zadobio teže telesne povrede, otac je odmah prevezao u Univerzitetski klinički centar Niš, gde mu je ukazana pomoć.

MAJKA: JOŠ NE MOŽE DA SE SMIRI

- Umalo se nismo srušili kada smo ga onako videli krvavog - priča nam Brankova majka Jelena. - Možete da zamislite kakav je za roditelja to stres. Goran ga je odmah prevezao u bolnicu, tamo su mu ušili i sanirali rane, a nakon toga smo ga dovezli kući. Ni dan kasnije dete ne može da se smiri i da shvati šta ga je snašlo. I drugo dete, koje je dobilo batine, takođe je još uplašeno, kao i ostali koji su sve to gledali. U parku jeste bilo mnogo ljudi, ali se sve brzo odigralo, pa niko nije stigao da reaguje, da im pomogne. Uzeli su šta hteli i nestali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna