NOVO HAPŠENJE ZBOG UBISTVA NA GROBLJU: I otac osumnjičenog iza rešetaka, nakon krvavog obračuna policija kod njega pronašla palicu?

N.K.

09. 03. 2021. u 12:33

OSNOVNI sud u Novom Pazaru odredio je pritvor do 30 dana R.L. (54), ocu Dejana L. (26) osumnjičenog da je u subotu na groblju u selu Lopužnje na Rogozni ubio strica Nebojšu Lazovića (48), saznaju Večernje novosti.

НОВО ХАПШЕЊЕ ЗБОГ УБИСТВА НА ГРОБЉУ: И отац осумњиченог иза решетака, након крвавог обрачуна полиција код њега пронашла палицу?

Foto: N.K.

Njemu je pritvor određen zbog sumnje da je učestvovao u tuči, a prema nezvaničnim informacijama, policija je nakon krvavog obračuna na groblju kod njega pronašla palicu.

- Pritvor je određen zbog okolnosti koje ukazuju da bi R.L. boravkom na slobodi otežao vođenje krivičnog postupka uticajem na svedoke i osobitih okolnosti da bi u kratkom vremenskom periodu mogao ponoviti krivično delo – kažu u Osnovnom sudu.

Do krvavog obračuna u kojem je Dejan usmrtio strica Nebojšu, a njegovog sina Uroša (21) teško ranio, došlo je nakon obeležavanja Zadušnica na groblju u selu udaljenom dvadesetak kilometara od Novog Pazara.

Prema rečima očevidaca, Nebojša i Uroš sedeli su nekoliko mesta udaljeni od Dejana i njegovog oca, razgovarajući sa rođacima i prijateljima iz sela, iz kojeg su se odavno odselili u novopazarsko naselje Postenje.

- U jednom trenutku, Dejan je skočio, potegao nož koji mu je najverovatnije bio za pojasom i nasrnuo na Nebojšu. Ubo ga je dva puta u predelu stomaka i grudnog koša, a jednom brata Uroša. Tom prilikom i Nebojša je udario flašom Dejana po glavi, a onda su se umešali ostali i uspeli da ih razdvoje – priča izvor Večernjih novosti iz istrage.

Teško ranjenog Nebojšu ubacili su automobil i uputili se ka Opštoj bolnici u Novom Pazaru, ali je on preminuo usput. Njegov sin je zbrinut u toj zdravstvenoj ustanovi i njegovo stanje je stabilno. Prema nezvaničnim informacijama, njega je Dejan ubo u stomak, ali mu nije povredio nijedan organ.

- Nakon obračuna, Dejan je nož sakrio zabijajući ga u zemlju iza poljskog klozeta, a onda se uputio ka gradu i bolnici, jer je i sam bio povređen. Ubrzo je uhapšen, a njegov otac, kod kojeg je pronađena palica, na uviđaju je pokušavao da obmane policiju navodeći da njegov sin nije sa sobom imao nož, već da je pokupio neki sa stola – kaže naš izvor i dodaje da Dejan nije bio pod dejstvom alkohola kada je napao strica.

Poznanici i komšije Nebojše i R.L. kažu da su njihove porodice, uz kraće prekide, decenijama u svađi, najverovatnije zbog nerešenih imovinskih odnosa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024