MUNJEVITA REAKCIJA: Osuđeni organizatori korona žurke u Valjevu!

B. P.

08. 03. 2021. u 14:46

U OSNOVNOM sudu u Valjevu na osam meseci zatvora, uslovno na godinu dana, osuđen je S. Č. (35) iz Beograda, koji je organizovao žurku u ugostiteljskom objektu “Oaza 014 na periferiji grada na Kolubari, u selu Degurić

МУЊЕВИТА РЕАКЦИЈА: Осуђени организатори корона журке у Ваљеву!

Ilustracija policija Foto Depositos

Beograđanka A. G. (22) osuđena je na šest meseci zatvora, uslovno na godinu dana, zbog pomaganja u organizovanju žurke. Uslovne kazne izrečene su im, jer ranije nisu bili osuđivani.

Komunalna milicija, uz asistenciju policije, prekinula je u nedelju nešto pre ponoći žurku uz muziku uživo, u ugostiteljskom objektu, u kom je zatečeno 37 osoba. Organizatori su uhapšeni, jer nisu postupali po propisima u uslovima epidemije. Komunalna miicija protiv 35 osoba podnela je prekršajne prijave, po Zakonu o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti.

Pretresom ugostiteljskog objekta, osoba i vozila, policija je zaplenila tri paketića u kome se, osnovano se sumnja, nalazi amfetamin, te izvesnu količinu marihuane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)