DROGIRANI VOZILI CENTROM BEOGRADA: Tokom noći privedena još dva bahata vozača, jedan odbio da sluša nljređenje policajaca!

Novosti online

13. 02. 2021. u 19:10

SAOBRAĆAJNA policija zaustavila je tokom prethodne noći u Beogradu još dvojicu vozača koji su vozili pod dejstvom narkotika.

ДРОГИРАНИ ВОЗИЛИ ЦЕНТРОМ БЕОГРАДА: Током ноћи приведена још два бахата возача, један одбио да слуша нљређење полицајаца!

Foto: MUP

Na Trgu Nikole Pašića oko ponoći patrola saobraćajne policije zaustavila je automobil "opel astra" koji je vozio 20-godišnji muškarac. Urađen je droga test i vozač je bio pozitivan na amfetamin.

U Železničkoj ulici na Savskom vencu oko dva sata posle ponoći, zbog nepostupanja po naređenju policajca, zaustavljen je automobil "mercedes" kojim je upravljao 27-godišnji muškarac. Na droga testu čovek je bio pozitivan na kanabis.

Oba vozača dovedena su u policijski pritvor, a zatim će biti sprovedeni kod sudije za prekršaje. Cilj stalnih kontrola je povećanje bezbednosti u saobraćaju. Iz saobraćaja se isključuju vozači koji čine teške prekršaje i ugrožavaju svoje i tuđe živote.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri