POŽAR KOJI JE ZAVIO SRBIJU U CRNO: Bukti vatra u Novom Sadu, samo par metara od diskoteke u kojoj se ugušilo šestoro mladih

Novosti online

12. 02. 2021. u 19:39

VELIKI požar izbio je večeras na uglu Kisačke i Partizanske ulice u Novom Sadu, gde se, prema prvim saznanjima, nalazi magacin tepiha i laminata.

ПОЖАР КОЈИ ЈЕ ЗАВИО СРБИЈУ У ЦРНО: Букти ватра у Новом Саду, само пар метара од дискотеке у којој се угушило шесторо младих

Foto: Printscreen

Za sada, buktinju gasi više od pet vatrgosnih vozila.

Podsetimo, pre devet godina, svega desetak metara dalje, izbio je požar u diskoteci Kontrast, gde je tragično nastradalo šestoro mladih ljudi.

Podsećamo, u stravičnom požaru u diskoteci ”Kontrast” 2012. godine vatrena stihija uzela je šest mladih života.

Vatra je buknula dva sata posle ponoći i neverovatnom brzinom se proširila diskotekom na uglu Partizanske ulice i Sentandrejskog puta u Novom Sadu.

U dimu su se tada ugušili Marina Aničić (25) iz Čuruga, Tamara Miladinović (25) iz Novog Sada, Milena Dalmacija (26) iz Futoga, Zoran Ignjatović (28) iz Bosne sa prebivalištem u Novom Sadu, Marko Pavlović (29) iz Kragujevca i Renato Vuković (20) iz Kikinde.

Lakše su povređeni Vesna Ignjatović (29) iz Novog Sada, koja je iščašila rame i posle ukazane pomoći u Urgentnom centru puštena kući, Nevena Grbić (25) iz Novog Sada je prebačena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, a lekarska pomoć je pružena i Maji Blagojević (24) i Siniši Radojeviću.

Vlasnik diskoteke Alojz Ganić je osuđen na pet godina zatvora 2014. godine, dok su zakupac Slaviša Stanišić i električar Miroslav Papuga dobili devet godina, a drugi zakupac Dejan Ratković sedam.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)