ČETVRTI DAN "OPSADE" U RITOPEKU: Žandarmerija čuva vikendicu Velje Nevolje, inspektori obavljaju detaljan uviđaj

Novosti online

07. 02. 2021. u 13:36

POLICIJA i danas, četvrdi dan za redom, obavlja uviđaj u vikendici u beogradskom naselju Ritopek, za koju se sumnja da je Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, koristio za izvršavanje najgusnijih zločina.

ЧЕТВРТИ ДАН ОПСАДЕ У РИТОПЕКУ: Жандармерија чува викендицу Веље Невоље, инспектори обављају детаљан увиђај

Foto: D. Milovanović

Kako je javljeno sa lica mesta, nekoliko marica i vozila Žandarmerija upravo je otišlo iz Ritopeka.

Upravo na ovom mestu, kako se sumnja, mučeni su i brutalno ubijeni navijač Partizana Goran Veličković Goksi, pripadnik bande Pink Panteri Milan Ljepoja, i Zdravko Radojević, navijač Crvene zvezde, za čije se likvidacije sumnjiči organizovana kriminalna grupa sa uhapšenim Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem na čelu.

Izvor objašnjava da je interesantno to što se ova vikendica nalazi tačno prekoputa Pančeva, odnosno strelišta Ponjavice, gde je okrutni klan navodno vežbao pucanje.

- Ritopek i Pančevo deli Dunav. Pretpostavlja se da grupa nije slučajno odabrala baš ove lokacije. Tu im je, kako se sumnja, bilo zgodno da prelaze čamcima s jedne na drugu stranu, prevoze oružje i narkotike - rekao je izvor.

Vikendicu u Ritopeku i dalje čuva Žandarmerija, a pretpostavlja se da inspektori obavljaju detaljne uviđaje unutar prostorija.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024