PALA MAKRO GRUPA U BEOGRADU: Zakupljivali stanove za prostitutke, prevozili ih do klijenata

Novosti online

02. 02. 2021. u 09:56

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su šest pripadnika organizovane kriminalne grupe za koje se sumnja da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i posredovanje u vršenju prostitucije.

ПАЛА МАКРО ГРУПА У БЕОГРАДУ: Закупљивали станове за проститутке, превозили их до клијената

Ilustracija/Foto: I. Mitić

Uhapšeni su M. R. (42), N. R. (36), V. M. (45), N. I. (43), N. J. (40) i S. M. (30).

Kako se sumnja, oni su, u periodu od avgusta do decembra prošle godine na teritoriji Beograda, zakupljivali stanove u kojima su boravile ženske osobe koje su se, kako se sumnja, bavile prostitucijom.

Osumnjičeni su organizovali oglašavanje prostitucije, kao i prevoz ženskih osoba klijentima radi pružanja seksualnih usluga.

Policija je prilikom pretresa osumnjičenih, kao i stanova koje su oni koristili, pronašla novac, telefone, manju količinu praškaste materije za koju se sumnja da je droga, laptop koji je korišćen za evidentiranje devojaka koje pružaju seksualne usluge i klijenata.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)