MOŽDA JE PONELA SVEĆU, PA PALA: U Ralji nađeno ugljenisano telo Anke Guteše (85), komšije i rođaci u šoku!

S. B. M.

11. 01. 2021. u 06:47

UGLjENISANO telo Anke Guteše (85) pronađeno je juče ujutro u mestu Ralja, kod Sopota, nedaleko od Beograda.

МОЖДА ЈЕ ПОНЕЛА СВЕЋУ, ПА ПАЛА: У Раљи нађено угљенисано тело Анке Гутеше (85), комшије и рођаци у шоку!

Foto D. Milovanović

Vatrogasne ekipe ugasile su požar u pomoćnom objektu kuće u kojoj je nesrećna žena stanovala, iz zasad nepoznatih razloga Anka je ušla u prostoriju koja je planula.

Šupica u kojoj je ponekad spavao njen pas, buknula je nešto pre 5.00 časova, a komšije koje su videle vatru i dim pozvale su vatrogasce i policiju. U dvorište kuće u Ulici Moše Pijade ubrzo su stigli vatrogasci i ugasili vatru, koja nije zahvatila glavnu kuću. Tek po gašenju, pronašli su ugljenisano telo.

NIJE BILO PREMETAČINE

POLICIJA je juče ujutro obavila uviđaj. Telo je poslato na Institut za sudsku medicinu, pa će se posle obdukcije znati tačan uzrok smrti. Da kuća nije opljačkana, potvrdio je reporterima "Novosti" njen rođak, pošto nije primećena premetačina.

Ankine komšije i prijatelji okupili su se juče pred kućom nastradale starice, kojoj je muž Milan umro pre tri meseca.

- Bila je stara, pomalo i senilna. Milan i ona nisu imali dece, pa sam ja brinuo o njoj. Sinoć kad sam svraćao, spremala je jelo za sebe i za psa, koji je povremeno bio kod nje, a nekada danima šetao selom. Da li ga je čula tokom noći, pa izašla da ga nahrani, ko zna. Ne znam ni kako je zapalila šupu, imala je baterijsku lampu. Možda je ponela sveću, pala i tako nastradala - priča Mirko Radočaj, sin Milanovog brata od strica.

Komšije Anke Guteše, Foto D. Milovanović

Komšije kažu da je često znala da zameni dan za noć, pa da usred noći krene da kuva ručak i zove ih da joj nešto pomognu. Ipak, ovome se nisu nadali jer su je svi redovno obilazili.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)