DEVOJKA (24) DOBILA POVREDE OPASNE PO ŽIVOT: Teška saobraćajna nesreća u Nišu

J.Ć.

31. 12. 2020. u 19:51

NIŠLIJKA M.Š. (24) teško je povređena danas oko 17.30 na raskrsnici ulica Donjovlaške i Miodraga Petrovića Čkalje.

ДЕВОЈКА (24) ДОБИЛА ПОВРЕДЕ ОПАСНЕ ПО ЖИВОТ: Тешка саобраћајна несрећа у Нишу

Foto: Depozit

Kako saznajemo, devojku je svojim vozilom „mazda“ niških registarskih tablica, oborio Nišlija I.S.(39) za koga je alkotestiranjem ustanovljeno da je u krvi imao 1.4 promila alkohola. 

Devojka je zadobila teške telesne povrede opasne po život zbog kojih je zbrinuta u niškom Kliničkom centru.

Niška policija je saopštila da se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je teško povređen pešak, da je u toku uviđaj, te da je obavešteno Više javno tužilaštvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)