BEOGRAĐANKU PRETUKAO MLADIĆ IZ BARA? Došla da proslavi Novu godinu sa momkom, a on je fizički i psihički maltretirao?

B. Dabić

29. 12. 2020. u 16:59

Baranina (25) uhapsila je barska policija nakon što ga je prijavila devojka N.K. (19) iz Beograda koju je, kako je navela, fizički napao momak sa kojim je u vezi.

БЕОГРАЂАНКУ ПРЕТУКАО МЛАДИЋ ИЗ БАРА? Дошла да прослави Нову годину са момком, а он је физички и психички малтретирао?

Foto: Depositphotos

Devojka je u Bar došla da bi sa mladićem provela novogodišnje praznike, međutim, umesto lepih trenutaka, doživela je fizičko i psihičko nasilje koje se dogodilo u kući njegove bake. Beograđanka je mladića prijavila policiji zbog nasilničkog ponašanja.

Iz za sada nejasnih okolnosti, mladić je devojku istukao, a i psihički zlostavljao.

-Oboje su saslušani. Baraninu na teret se stavlja krivično delo nasilničko ponašanje, kazao je rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva Bar tužilac Radovan Đurišić.

Baranin će na optuženičkoj klupi biti u redovnom sudskom postupku.

Njegovo ime od ranije je već u policijskim analima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)