DETALJI DRAME NA VOŽDOVCU: Očevici otkrili šta se desilo - naleteo je na ogradu, prednji deo vozila se ceo podigao

G. Novaković

18. 12. 2020. u 21:30

NA Voždovcu u Ulici vojvode Stepe večeras se dogodio saobraćajni udes, u kome je vozač lakše povređen.

ДЕТАЉИ ДРАМЕ НА ВОЖДОВЦУ: Очевици открили шта се десило - налетео је на ограду, предњи део возила се цео подигао

Foto: N. Karlić

Automobil suzuki vitara je naleteo na ogradu, dok se kretao kroz Ulicu vojvode Stepe iz pravca grada. Nakon sudara otvorili su se erbegovi, i vozač je lakše povređen. 

Leva strana vozila je teško oštećena.

- Prednjim levim krajem je udario u ogradu, pa se podigao prednji deo vozila. Tada su pritrčali ljudi iz Vajata. Suvozač je tada izašao iz vozila, a vozačeva glava je bila između vazdušnih jastuka - kaže očevidac koji se u tom trenutku vozio autobusom, i dodaje:

- Sve se dogodilo u deliću sekunde. Činilo se kao da je auto hteo da zaobiđe autobus i nije računao na suženje puta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!