TEŠKA NESREĆA KOD SUBOTICE: Voz udario u automobil, vozač teško povređen! (FOTO)

J. LEMAJIĆ

02. 12. 2020. u 09:24

NA pružnom prelazu na izlazu iz Bajmoka jutros oko osam časova desila se teška saobraćajna nezgoda kada je voz naleteo na putnički automobil. Kako saznajemo, vozač je teško povređen a uviđaj je još u toku.

ТЕШКА НЕСРЕЋА КОД СУБОТИЦЕ: Воз ударио у аутомобил, возач тешко повређен! (ФОТО)

Foto: J. Lemajić

Kako saznajemo, vozilom je upravljala ženska osoba, koja je usled udara zadobila teže povrede.

Voz je udario automobil i pedesetak metara ga nosio po šinama. Za sada nije poznato da li je rampa bila spuštena i da li je radila svetlosna signalizacija.

Kako je jutro bilo maglovito na ovom delu puta smanjena je vidljivost, a put je bio klizav.

Uviđaj je u toku, a na lice mesta je upućeno više kola hitne medicinske pomoći. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!