ISPOVEST OCA IZBODENOG DENISA: Da mi je sin uboden, čuo sam na vestima

V. Đ.

30. 11. 2020. u 08:20

Nisam do podneva znao da mi je nesuđena snaha ubola sina nožem u grudi. Čuo sam se sa njim, kazao mi je da ne zna šta joj bi, a onda je kazao da više ne može da priča jer mu je probijena plućna maramica.

ИСПОВЕСТ ОЦА ИЗБОДЕНОГ ДЕНИСА: Да ми је син убоден, чуо сам на вестима

Foto V. Ć.

Ovako, za "Novosti", priča Slavoljub Dimitrijević, otac Denisa D. (30), koga je u subotu nešto pre ponoći, u Karađorđevoj ulici br. 22 u Boru, navodno kuhinjskim nožem u predelu grudi ubola nevenčana supruga S. O. (27).

- Zapravo, ja ne znam šta se desilo - priča nam Slavoljub. - Da mi je sin uboden, čuo sam na vestima. Odmah sam ga pozvao i, srećom, on se javio, inače bih ja već bio u Nišu, gde je Denis prebačen na Grudno odeljenje u KBC. Samo se nadam da će preživeti, samo se za to molim...

Slavoljub kaže da je njegov sin iz ovdašnjeg sela Tanda došao u Bor, i on misli da je to učinio zbog S. O.

- Bili su tri godine zajedno, veoma često su svađali i tukli, to svi znaju - dodaje Denisov otac.

- Dešavalo se, pričao mi je sin, i da popiju i da se zakače. Ali jedva je prošaputao, da u subotu nisu pili, niti su se svađali, tako da ne zna zašto se ovo desilo. Onda je kazao da jedva priča i prekinuo je vezu.

Kazna do decenije

S. O. je određen dvodnevni pritvor, uz krivičnu prijavu za "nasilje u porodici, gde je usled dela nastupila teška telesna povreda", ali će konačnu kvalifikaciju dela dati Tužilaštvo. Za ovo je zaprećena kazna do 10 godina zatvora.

S druge strane, u policiji kažu da su kobne večeri nevenčani supruzi ponovo malo više popili.

- Po dosadašnjim informacijama, D. D. i S. O. su u subotu pili alkohol - kaže nam izvor iz istrage. - Došlo je do svađe, ima indicija i da su ponovo počeli da se tuku, a onda je žena dohvatila kuhinjski nož i nevenčanog supruga ubola u grudi, zarivši mu sečivo u predelu plućne maramice.

Denis je, onako uboden, pokušao da se pridrži za vrata unutar dnevne sobe kuće u kojoj su on i S. O. živeli kao podstanari, ali se stropoštao na pod.

- Na licu mesta ostali su tragovi krvi na vratima i podu - nastavlja naš izvor.

- Nakon toga, S. O. se uplašila i pozvala Hitnu pomoć, koja je o događaju alarmirala policiju.

Čovek je, nakon što mu je ukazana prva pomoć, sa teškim telesnim povredama, opasnim po život, odmah prebačen na Grudno odeljenje niškog KBC i njegovo stanje se prati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!