MUP SAOPŠTIO: Beograđanin i Nikšićanin uhapšeni za ubistvo Bojana Mirkovića

Novosti online

22. 11. 2020. u 17:08

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu nakon intenzivnog rada uhapsili su I.N. (1981) rođenog u Nikšiću, R. Crna Gora, sa prijavljenim prebivalištem u Beogradu, kao i B.K. (1983) rođenog u Beogradu, sa prijavljenim prebivalištem u Beogradu.

МУП САОПШТИО: Београђанин и Никшићанин ухапшени за убиство Бојана Мирковића

Foto: Fejsbuk

U saopštenju MUP-a navodi se dok se za još jednim licem intenzivno traga. Uhapšena lica se sumnjiče da su kao saizvršioci učestovali u izvršenju  krivičnog dela teško ubistvo koje se dogodilo dana 12.11.2020. godine u naselju "Belvil", kada je ubijen Bojan Mirković (1986).

Prikupljenim materijalnim dokazima je utvrđena uloga svakog od uhapšenih lica. Njima je određena mera policijskog zadržavanja u trajanju od 48 časova nakon čega će biti uz krivičnu prijavu predati Višem javnom tužilaštvu u Beogradu na dalju nadležnost i postupanje. 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju dalji rad na rasvetljavanju svih okolnosti navedenog slučaja.  

- U naselju Belvil 12. novembra ubijen je Bojan Mirković. Ovo mafijaško ubistvo uznemirilo je sve građane naše prestonice. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, danas su se veoma približili konačnom rasvetljavanju i ovog ubistva - naveo je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

- Aleksandar Vučić je objavio rat mafiji. Ministarstvo unutrašnjih poslova i svi njegovi pripadnici ga ozbiljno i uporno vode. Hoću da se zahvalim svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova na ovako uspešnom radu - dodao je Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO U ZAJEČARU O SMRTI BRATA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ: Još nije stigao zapisnik o obdukciji tela