UHAPŠENI PUCAČI NA ALEJBEGOVIĆA: Policija sprovela pretrese na osam lokacija, mladići pali na Zlatiboru

Novosti online

11. 11. 2020. u 09:46

POLICIJA je uhapsila dve osobe M. R. (28) i S. S. (26) zbog sumnja da su kao članovi kriminalne grupe učestovali u pokušaju likvidacije Nenada Alajbegovića zvanog Alibeg, pre sedam dana na Novom Beogradu.

УХАПШЕНИ ПУЦАЧИ НА АЛЕЈБЕГОВИЋА:  Полиција спровела претресе на осам локација, младићи пали на Златибору

Foto privatna arhiva

Kako su saopštili iz MUP-a, osumnjičeni su uhapšeni na Zlatiboru, a u okviru ove akcije sprovedeni su pretresi na još osam lokacija na teritoriji Beograda.

Podsetimo, 3. novembra na Novom Beogradu bivši vođa Partizanove navijačke grupe "Zabranjeni", prilikom ranjavanja je zadobio povrede u predelu grudi i noge. Taksijem je stigao do Urgentnog centra gde mu je ukazana lekarska pomoć.

On je prethodno četiri puta ranjavan u sačekušama, u junu, zatim pre devet meseci, 2019. i 2010. godine, a ima i debeo kriminalni dosije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)