PEŠKE I BICIKLOM PO AUTO-PUTU Dvojica Libijaca i Sirijac završili u čačanskom zatvoru

V. I.

09. 11. 2020. u 15:40

DVOJICA državljana Libije - T. B. (27) i F. H. (28) nalaze se na izdržavanju dvanaestodnevne zatvorske kazne u Okružnom zatvoru u Čačku, i to zbog toga što su prekršili Zakon o bezbednosti saobraćaja.

ПЕШКЕ И БИЦИКЛОМ ПО АУТО-ПУТУ Двојица Либијаца и Сиријац завршили у чачанском затвору

Foto arhiva

Naime, njih dvojicu policija je zatekla kod Takova kako hodaju peške autoputem Preljina – Surčin, u pravcu Beograda, pa im je zbog toga izrečena kazna od po 5.000 dinara, kao i 7.000 dinara za nelegalni ulazak u Srbiji, a kako ovaj novac nisu imali da plate, kazna im je pretvorena u zatvor u trajanju od 12 dana.


Pre njih na istovetnu kaznu i zbog istih prekršaja osuđen je i državljanin Sirije A. M. (28), koji je autoputem vozio bicikl. Kada ga je policija presrela, on je, kako saznajemo, priznao prekršaj, naglasivši da nije upoznat da to nije dozvoljeno po zakonima Republike Srbije. On je svoju kaznu odslužio, nakon čega je u pratnji policije prebačen u jedan od prihvatnih centara za migrante. Ista procedura važiće i u slučaju dvojice Libijaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba