SAOBRAĆAJKA U CENTRU NOVOG SADA: Automobilom udario radnika "Čistoće" i pobegao

Beta

04. 11. 2020. u 19:00

VOZAČ Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća" iz Novog Sada N.P. večeras je povređen u saobraćajnoj nezgodi u centru grada dok je učestvovao u pražnjenju podzemnih kontejnera, kada je na njega naleteo automobil, oborio ga, naneo mu telesne povrede i pobegao sa lica mesta.

САОБРАЋАЈКА У ЦЕНТРУ НОВОГ САДА: Аутомобилом ударио радника Чистоће и побегао

Foto: S.Babović

- Radnik je prevezen u Urgentni centar vozilom Hitne pomoći i, prema našim saznanjima, nije životno ugrožen - navela je "Čistoća" u saopštenju za javnost.

Nesreća se dogodila na Bulevaru Mihajla Pupina, kod bioskopa "Arena".

JKP "Čistoća" je dodalo da su predstavnici novosadske policije izašli na lice mesta i naveli da veruju da će bahati vozač koji je udario radnika tog preduzeća biti uskoro pronađen i kažnjen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!