DIMITRIJE JOŠ NIJE SASLUŠAN: Evo iz kog razloga osumnjičeni za pokušaj ubistva inspektora nije izveden pred sud

Lj. P.

23. 10. 2020. u 23:40

DIMITRIJE S., osumnjičen da je u utorak pokušao da ubije U. N. (33), operativca novosadske policije, koji je iako van dužnosti, pokušao da ga spreči u krađi automobila, još nije priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo iz zdravstvenih razloga.

ДИМИТРИЈЕ ЈОШ НИЈЕ САСЛУШАН: Ево из ког разлога осумњичени за покушај убиства инспектора није изведен пред суд

Foto privatna arhiva

On se, kako nezvanično saznajemo, trenutno nalazi u Kliničkom centru Vojvodine, gde je u četvrtak podvrgnut hirurškom zahvatu.

Prema nezvaničnim saznanjima, osumnjičeni boluje od karcinoma debelog creva i navodno se nije osećao dobro, pa je hitno operisan. Dalje će se pratiti njegov postoperativni tok, i biće saslušan kada njegovo zdravstveno stanje to bude dozvolilo.

Teško povređeni policijski inspektor U. N., koji je zadobio desetak uboda nožem u nogu i ruku, i dalje je na bolničkom lečenju u Urgentnom centru u Novom Sadu. Posle operacije noge, njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Osumnjičeni ima podeblji dosije, a u njemu 35 krivičnih prijava, a bio je osuđen i zbog silovanja. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)