UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA NAPAD U NOVOM SADU: Pao brzom akcijom policije - Na inspektora potegao šrafciger i izbo ga!

Lj.P.

21. 10. 2020. u 17:42

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su Dimitrija S. (1977), zbog sumnje da je danas napao i teško povredio policijskog službenika Policijske uprave u Novom Sadu.

УХАПШЕН ОСУМЊИЧЕНИ ЗА НАПАД У НОВОМ САДУ: Пао брзом акцијом полиције -  На инспектора потегао шрафцигер и избо га!

Foto: MUP RS

Sumnja se da je on, prilikom pretresa, šrafcigerom zadao ubodne rane u ruku i nogu inspektoru kriminalističke policije koji je bio van dužnosti, a koji je pokušao da ga spreči da ukrade automobil na Salajci.

Nakon toga je osumnjičeni vozilom krenuo da beži, ali je izgubio kontrolu i sleteo sa puta. Policija je ubrzo pronašla prazan slupani automobil, ali ne i napadača. Međutim, ubrzo je priveden i napadač.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!