SNIMAK PLJAČKE PINK PANTERA U MILANU: U njoj navodno učestvovao i Aleksandar Šarac, jedan detalj ih je odao (VIDEO)

Novosti online

17. 10. 2020. u 21:11

ALEKSANDAR Šarac (35) navodni član pljačkaške bande "Pink panter" upucan je danas na parkingu tržnog centra "Ušće" na Novom Beogradu.

СНИМАК ПЉАЧКЕ ПИНК ПАНТЕРА У МИЛАНУ: У њој наводно учествовао и Александар Шарац, један детаљ их је одао (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Šarac je u pažnju svetske javnosti dospeo kada je uhapšen u Italiji zbog navodne pljačke jedne luksuzne juvelirnice u Milanu. On je osumnjičen da je zajedno sa tada 30-godišnjim Urošem Ivkovićem u septembru 2016. godine ušao u juvelirnicu, gde je tražio od prodavačice da mu pokaže dragulje.

Kada je krenula da ih vrati u sef, Šarac ju je sustigao, oborio je i vezao joj ruke, nakon čega mu se priključio Ivković, a po završetku su obojica izašla na prednja vrata.

Oni su uhapšeni nakon što je prodavačica policiji rekla da je, s obzirom na hrvatsko poreklo, razumela reč "čekaj" na osnovu koje je italijanska policija znatno suzila potragu, pa su početkom 2017. uhapšeni.

Na snimku pljačke se vidi kako je Aleksandar prvo ušao kao kupac u zlataru, bez naznaka da bi moglo da dođe do pljačke. Prodavačica odlazi do prostorije u kojoj je odložen nakit, ali za njom kreće i Aleksandar, hvata je za vrat i ruši na pod.

Potom joj vezuje usta, a onda ulazi i drugi muškarac koji je čuvao stražu. Stavljaju rukavice i u torbe pakuju ogromne količine nakita. Aleksandar je zajedno sa Urošem Ivkovićem, uhapšen zbog te pljačke, jer su oteli nakit vredan više stotina hiljada evra, pisali su tada italijanski mediji.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)