BILI SU RODITELJI ŠESTORO DECE: Otkriven RAZLOG tragedije kod Kučeva, u kojoj su Miodrag i Verica izgubili živote

D. N.

15. 09. 2020. u 21:50

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jutros u ataru sela Voluja kod Kučeva, poginuli su Miodrag Paunović (70) iz Kučeva i Verica Novaković Ristić (54) iz Voluje.

БИЛИ СУ РОДИТЕЉИ ШЕСТОРО ДЕЦЕ: Откривен РАЗЛОГ трагедије код Кучева, у којој су Миодраг и Верица изгубили животе

Foto: D. N.

Do nesreće je došlo dok su se njih dvoje, automobilom "reno laguna", kretali od Voluje ka Kučevu. Vozilom je upravljao Miodrag, dok je Verica sedela na mestu suvozača.

U jednom trenutku, kako se nezvanično saznaje, na raskrsnici na kojoj se skreće ka susednom selu Dubočka, Miodrag je iz, zasada, nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad volanom i naglo skrenuo sa kolovoza. Pošto je auto tom prilikom sleteo u kanal pored puta, silina udarca o tlo bila je jaka, pa su i vozač i suvozač preminuli na licu mesta. Od siline udara, auto je pretrpeo velika oštećenja, pa su tela nastradalih morali da izvlače pripadnici Sektora za vanredne situacije.

Kako nam je rečeno u Policijskoj upravi Požarevac, još se ne zna razlog naglog skretanja "lagune", ali se pretpostavlja da je vozaču pozlilo tokom vožnje. Kako smo saznali od meštana Voluje, Miodrag je bio austrijski penzioner i, zbog lošeg zdravlja i prekomerne težine, o njemu je Verica brinula već neko vreme. I Paunović i Ristićeva imaju po troje odrasle dece, ali ona nisu živela sa njima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!