DETALJI HAPŠENJA OSUMNJIČENIH ZA SAČEKUŠU U KALUĐERICI: Oglasio se MUP, hladnokrvo pucali u glavu žrtvi

Novosti online

11. 09. 2020. u 19:48

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su V. U. (1988) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo, kao i F.I. (1990) koji se sumnjiči da je učinio teško ubistvo u pomaganju.

ДЕТАЉИ ХАПШЕЊА ОСУМЊИЧЕНИХ ЗА САЧЕКУШУ У КАЛУЂЕРИЦИ: Огласио се МУП, хладнокрво пуцали у главу жртви

Foto: Novosti

Kako se sumnja, V. U. je 10. septembra u Kaluđerici ispalio više hitaca u predelu glave i tela šezdesetjednogodišnjeg muškarca, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Prethodno je, kako se sumnja, V. U. upravljajući automobilom "pasat" udario u vozilo „audi“ kojim je upravljao šezdesetjednogodišnjak.

U trenutku kada je oštećeni izašao iz automobila osumnjičeni je u njega ispalio projektile, pobegao sa lica mesta, a potom zapalio vozilo „pasat“.

F. I. se sumnjiči da je osumnjičenom V. U. obezbedio automobil za izvršenje krivičnog dela, kao i vozilo za bekstvo.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)