MOTOR SE OD UDARCA PREPOLOVIO: Detalji nesreće na Pupinovom mostu - Ivan (25) izgubio kontrolu i zabio se u banderu

Novosti online

10. 09. 2020. u 18:33

MLADIĆ, Ivan S. (25) iz Sefkerina poginuo je danas u blizini Pupinovog mosta, kada se kretao iz pravca Zemuna ka Borči. Nesreća se dogodila nešto pre 15 sati.

МОТОР СЕ ОД УДАРЦА ПРЕПОЛОВИО: Детаљи несреће на Пупиновом мосту - Иван (25) изгубио контролу и забио се у бандеру

Foto: Facebook

Prema priči očevidaca, mladić je vozio motor marke "kavasaki", iz pravca Zemuna ka Borči i najverovatnije usled neprilagođene brzine sleteo sa puta i udario u banderu. Na licu mesta je preminuo.

- Naišao je na mali breg koji se nalazi posle Pupinovog mosta, počeo je da krivuda volanom i zakucao se u banderu - ispričao je jedan od očevidaca.

Kako se moglo videti na mestu nesreće, motor koji je vozio mladić prepolovljen je na dva dela od siline udarca, a jezive scene krvi po putu ostale su nakon tragedije.

Hitna pomoć i policija stigli su veoma brzo, međutim nesrećnom mladiću nije bilo spasa.

Prema priči njegovih prijatelja, mladić je uvek vozio dozvoljenom brzinom, poštovao sve propise i nosio kacigu.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!