MISTERIOZNO NESTALA DEVOJČICA (7) U SRBIJI: Pre četiri godine nedaleko odatle nestala i Barbara Vitez

B. GRUJIĆ

06. 09. 2020. u 23:29

NA kupalištu na reci Tisi, kod Bačkog Petrovog Sela, juče je misteriozno nestala sedmogodišnja devojčica O. T. iz ovog mesta.

МИСТЕРИОЗНО НЕСТАЛА ДЕВОЈЧИЦА (7) У СРБИЈИ: Пре четири године недалеко одатле нестала и Барбара Витез

Foto: B. Grujić

Da je pod nerazjašnjenim oklonostima skočila u vodu i da posle toga nije isplivala, policiji je prijavio dečak, jednu godinu mlađi od nje. Policija i roničalki tim Žandarmerije odmah su po prijavi izašli na teren i do zaključenja ovog broja, devojčica nije pronađena.

Nestanak ove devojčice čini još misterioznijim to što niko od ostalih kupača koji su se u tom trenutku zatekli na Tisi ništa nije primetio. Stoga, sem šestogodišnjeg dečaka koji je prijavio slučaj, niko ne zna šta se zaista dogodilo.

Foto: B. Grujić

Dečak je policiji, koja je odmah došla na lice mesta, rekao da je video kako je devojčica skočila u Tisu i više nije izašla iz vode. On je ispričao da je, zajedno sa drugaricima, došao na kupanje.

Zanimljivo da se niko od prisutnih kupača nije oglasio i pokušao da pruži pomoć nesrećnoj sedmogodišnjoj devojčici.

- Tisa je danas izuzetno mirna, ne znam zaista kako se sve dogodilo i da li je O. T. skočila na glavu i udarila u nešto, usplahireni dečak ništa više nije rekao, osim da je nema i da nije isplivala iz vode - kaže meštanin Bačkog Petrovog Sela, koji se neposredno nakon nesreće zatekao na licu mesta.

Foto: B. Grujić

Do zaključenja ovog broja u toku je bila detaljna pretraga terena i provera svih navoda prijavljenog slučaja nestanka devojčice, koja je sama bila na kupalištu.

Pre samo dve nedelje, dvojica braće, Danijel (5) i Dragiša Metić (7) utopila su se u jezeru Očaga kod Lazarevca. Oni su se kupali u jezeru i nakon sat vremena su se izgubili ispod površine vode. Iako su ubrzo izvučeni na obalu, nisu uspeli da ih spasu.

SLUČAJ BARBARE VITEZ

PRE četiri godine, prelazeći most na Tisi kod Sente, misteriozno je nestala Barbara Vitez (15) iz Sente. Po zvaničnoj verziji, Barbara se okliznula, pala u reku i utopila se. S obzirom na to da njeno telo do danas nije pronađeno, njeni roditelji sumnjaju u ovu verziju i još tragaju za njom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest