UDARIO PESNICOM U GLAVU DOKTORKU? Podignuta optužnica protiv maloletnika u Subotici

J. L.

27. 08. 2020. u 19:26

VIŠE javno tužilaštvo u Subotici podiglo je optužni predlog protiv maloletnog P. M. (17) zbog fizičkog napada na B. Đ. doktorku u subotičkoj Opštoj bolnici, 27. januara, koju je, kako se tvrdi, udario pesnicom u glavu dok mu je ukazivala medicinsku pomoć.

УДАРИО ПЕСНИЦОМ У ГЛАВУ ДОКТОРКУ? Подигнута оптужница против малолетника у Суботици

Foto: S.Babović

- Urađeno je pshiloško-psihijatrijsko veštačenje po kome pacijent nije bio svestan svog postupka, nepismen je i nepokretan. Međutim, punomoćnik oštećene doktorke osporava ove nalaze - saznajemo u istrazi. - Sada se čeka da sud prihvati predlog advokata oštećene i dozvoli novo veštačenje, jer je po njima pacijent pismen čim ima Fejsbuk profil, gde objavljuje fotografije, te je po tome svestan svog postupka.

P. M. je došao u bolnicu sa roditeljima i bez povoda udario lekarku koja je pokušala da uradi specijalistički pregled. Od siline udaraca doktorki je povređena bubna opna i imala je podlive na licu.

- Posle incidenta, pacijent je sa roditeljima pokušao da napusti bolnicu, ali su ih zaposleni u tome sprečili i pozvali policiju. Posle pregleda doktorke, ustanovljeno je da su u pitanju lakše telesne povrede, a o nemilom događaju obavešteni su MUP i Ministarstvo zdravlja - rekli su nam tada u upravi subotičke bolnice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere