SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KRALJEVA: U sudaru povređena jedna osoba, od jačine udarca "fordu" izleteo motor! (FOTO +VIDEO)

G.Ć.

23. 08. 2020. u 23:13

U saobraćajnom udesu dva putnička automobila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u nedelju, oko 21.30, u mestu Konarevo na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Raška, povređena je jedna osoba.

САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА КОД КРАЉЕВА: У судару повређена једна особа, од јачине ударца форду излетео мотор! (ФОТО +ВИДЕО)

Foto: G.Šljivić

Udes se dogodio kada su se sudarili „ford“ i „opel“ kraljevačkih registracija. Kako se pretpostavlja, krećući se iz pravca Kraljeva „ford“ je pokušao da nepropisno skrene na sporedni put i na njega je naleteo „opel“ koj je dolazio iz suprotnog pravca.

Od siline udarca, iz „forda“ je bukvalno izleteo motor i završio čak dvadesetak metara od automobila. Prilikom udesa jedna osoba je povređena zbog čega je sanitetskim vozilom prebačena u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde je i zbrinuta.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj, veoma prometnoj deonici Ibarske magistrale, kratkotrajno bio potpuno obustavljen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!