SUDAR VOZA I AUTOMOBILA KOD LOZNICE: Incident na pružnom prelazu, žena hitno prevezena u bolnicu

Novosti online

21. 08. 2020. u 17:36

NA DEONICI pruge Ruma - Brasina, između Brasine i Loznice, na putnom prelazu "Viskoza", došlo je do sudara automobila i teretnog voza "Srbija Kargo" a.d, kada je lakše povređena ženska osoba sa mesta suvozača.

СУДАР ВОЗА И АУТОМОБИЛА КОД ЛОЗНИЦЕ: Инцидент на пружном прелазу, жена хитно превезена у болницу

Foto: Milena Anđela

Na lice mesta izašli su pripadnici MUP-a i železnička komisija za isleđenje vanrednih događaja, a prevoznik, "Srbija Kargo" a.d. u saopštenju tvrdi da je do sudara došlo nepažnjom vozača drumskog vozila.

Dodaje da je povređena žena kolima hitne pomoći prevezena u bolnicu u Loznici.

Prelaz na kojem je došlo do sudara obezbeđen je vertikalnom drumskom signalizacijom, (Andrejin krst i znak Stop), navodi se u saopštenju i dodaje da teretna kompozicija teretnog voza je u svom sastavu imala 19 vagona tovarenih koksom i saobraćala je iz Lukvca, Federacija BiH za Radinac.

"Srbija Kargo" a.d. i "Infrastruktura železnice Srbije" a.d. apelovale su na sve učesnike u saobraćaju da poštuju propise i saobraćajnu signalizaciju, jer samo tako mogu da se spreče ovakve nesreće i sačuvaju ljudski životi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO U ZAJEČARU O SMRTI BRATA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ: Još nije stigao zapisnik o obdukciji tela